Bornaptár

ápr
29
szo
Nyílik a BalatonBor! – Nyitott borok és nyitott pincék hétvégéje @ Dobosi Pincészet
ápr 29 @ 10:00 – ápr 30 @ 18:00
Nyílik a BalatonBor! - Nyitott borok és nyitott pincék hétvégéje @ Dobosi Pincészet | Szentantalfa | Magyarország

2016-os termésből 24 BalatonBor került kiválasztásra, melyeket az április 18-i budapesti bemutató után két hétvégén át kiemelten lehet kóstolni szerte a Balaton körül.

A BalatonBor nem csupán egy jól sikerült marketinfogás, hanem sokkal több annál. Az egységes palack és arculat a balatoni szőlészetek és borászatok összefogását és közös gondolkozását jelképezi, és a közös célt, hogy hosszú távon is egyre magasabb szinten mutassák fel a balatoni borkultúra értékeit.

A BalatonBor tavalyi fogadtatásán és sikerén felbuzdulva, idén több mint 32 balatoni borászat nyújtott be kérelmet, hogy elkészíthesse saját olaszrizlingjét a meghatározott kritériumrendszernek megfelelően. Végül 24 pincészet kapta meg a BalatonBor minősítést, így idén az ő rizlingjeiket kóstolhatjuk meg az egységes címke mögé rejtve.

A Nyitott borok, nyitott pincék hétvégéin a csatlakozó borászatok és éttermek tárt karokkal várják a látogatókat, sőt, a náluk kóstolható BalatonBor(ok) mellé különleges fogásokat is ajánlanak.

ápr
30
vas
Nyílik a BalatonBor! – Nyitott borok és nyitott pincék hétvégéje @ Dobosi Pincészet
ápr 30 @ 10:00 – máj 1 @ 18:00
Nyílik a BalatonBor! - Nyitott borok és nyitott pincék hétvégéje @ Dobosi Pincészet | Szentantalfa | Magyarország

2016-os termésből 24 BalatonBor került kiválasztásra, melyeket az április 18-i budapesti bemutató után két hétvégén át kiemelten lehet kóstolni szerte a Balaton körül.

A BalatonBor nem csupán egy jól sikerült marketinfogás, hanem sokkal több annál. Az egységes palack és arculat a balatoni szőlészetek és borászatok összefogását és közös gondolkozását jelképezi, és a közös célt, hogy hosszú távon is egyre magasabb szinten mutassák fel a balatoni borkultúra értékeit.

A BalatonBor tavalyi fogadtatásán és sikerén felbuzdulva, idén több mint 32 balatoni borászat nyújtott be kérelmet, hogy elkészíthesse saját olaszrizlingjét a meghatározott kritériumrendszernek megfelelően. Végül 24 pincészet kapta meg a BalatonBor minősítést, így idén az ő rizlingjeiket kóstolhatjuk meg az egységes címke mögé rejtve.

A Nyitott borok, nyitott pincék hétvégéin a csatlakozó borászatok és éttermek tárt karokkal várják a látogatókat, sőt, a náluk kóstolható BalatonBor(ok) mellé különleges fogásokat is ajánlanak.

jún
3
szo
Pünkösdi borvacsora vaddisznó pörkölttel rétessel @ Szentantalfa Fő u. 81.
jún 3 @ 17:30 – 20:30

Borvacsora a pünkösdi borünnep keretein belül:

Főétel: vaddisznópörkölt, sütött nokedlivel friss savanyúsággal
Desszert: Finom házi rétes (meggyes-mákos és túrós)
Borok: teljes borsort fogunk kóstolni (12 fajta biobor)

Ára:6500 Ft

Széchenyi 2020