Bornaptár

2016-os termésből 24 BalatonBor került kiválasztásra, melyeket az április 18-i budapesti bemutató után két hétvégén át kiemelten lehet kóstolni szerte a Balaton körül.
A BalatonBor nem csupán egy jól sikerült marketinfogás, hanem sokkal több annál. Az egységes palack és arculat a balatoni szőlészetek és borászatok összefogását és közös gondolkozását jelképezi, és a közös célt, hogy hosszú távon is egyre magasabb szinten mutassák fel a balatoni borkultúra értékeit.
A BalatonBor tavalyi fogadtatásán és sikerén felbuzdulva, idén több mint 32 balatoni borászat nyújtott be kérelmet, hogy elkészíthesse saját olaszrizlingjét a meghatározott kritériumrendszernek megfelelően. Végül 24 pincészet kapta meg a BalatonBor minősítést, így idén az ő rizlingjeiket kóstolhatjuk meg az egységes címke mögé rejtve.
A Nyitott borok, nyitott pincék hétvégéin a csatlakozó borászatok és éttermek tárt karokkal várják a látogatókat, sőt, a náluk kóstolható BalatonBor(ok) mellé különleges fogásokat is ajánlanak.

2016-os termésből 24 BalatonBor került kiválasztásra, melyeket az április 18-i budapesti bemutató után két hétvégén át kiemelten lehet kóstolni szerte a Balaton körül.
A BalatonBor nem csupán egy jól sikerült marketinfogás, hanem sokkal több annál. Az egységes palack és arculat a balatoni szőlészetek és borászatok összefogását és közös gondolkozását jelképezi, és a közös célt, hogy hosszú távon is egyre magasabb szinten mutassák fel a balatoni borkultúra értékeit.
A BalatonBor tavalyi fogadtatásán és sikerén felbuzdulva, idén több mint 32 balatoni borászat nyújtott be kérelmet, hogy elkészíthesse saját olaszrizlingjét a meghatározott kritériumrendszernek megfelelően. Végül 24 pincészet kapta meg a BalatonBor minősítést, így idén az ő rizlingjeiket kóstolhatjuk meg az egységes címke mögé rejtve.
A Nyitott borok, nyitott pincék hétvégéin a csatlakozó borászatok és éttermek tárt karokkal várják a látogatókat, sőt, a náluk kóstolható BalatonBor(ok) mellé különleges fogásokat is ajánlanak.

2016-os termésből 24 BalatonBor került kiválasztásra, melyeket az április 18-i budapesti bemutató után két hétvégén át kiemelten lehet kóstolni szerte a Balaton körül.
A BalatonBor nem csupán egy jól sikerült marketinfogás, hanem sokkal több annál. Az egységes palack és arculat a balatoni szőlészetek és borászatok összefogását és közös gondolkozását jelképezi, és a közös célt, hogy hosszú távon is egyre magasabb szinten mutassák fel a balatoni borkultúra értékeit.
A BalatonBor tavalyi fogadtatásán és sikerén felbuzdulva, idén több mint 32 balatoni borászat nyújtott be kérelmet, hogy elkészíthesse saját olaszrizlingjét a meghatározott kritériumrendszernek megfelelően. Végül 24 pincészet kapta meg a BalatonBor minősítést, így idén az ő rizlingjeiket kóstolhatjuk meg az egységes címke mögé rejtve.
A Nyitott borok, nyitott pincék hétvégéin a csatlakozó borászatok és éttermek tárt karokkal várják a látogatókat, sőt, a náluk kóstolható BalatonBor(ok) mellé különleges fogásokat is ajánlanak.